Termeni și condiții

personalizeazacadou.ro – este denumirea comerciala a societatii ALUMA BEST GROUP S.R.L., persoana juridica romana, constituita si organizata potrivit legii romane.
Datele de identificare ale societatii ALUMA BEST GROUP S.R.L. sunt:
Sediul social: Strada Măsarilor, Nr. 12, Corp B, Etaj P, Sibiu, Județul Sibiu, România
Numar de inregistrare in Registrul Comertului: J32/410/28.02.2023
CUI: 47726299

Definiții

Vanzator – personalizeazacadou.ro (ALUMA BEST GROUP S.R.L.);
Client – orice persoana fizica care are varsta de minim 18 ani sau persoana juridica care viziteaza/utilizeaza site-ul personalizeazacadou.ro, si/sau efectueaza o Comanda, in urma crearii unui Cont de client;
Utilizator – orice persoana fizica care are varsta de minim 18 ani sau persoana juridica care viziteaza/utilizeaza site-ul personalizeazacadou.ro, si/sau efectueaza o Comanda, fara a crea un Cont de client;
Cont – serviciul compus din adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre istoricul acestuia in Site. Clientul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte.
Site – magazinul online gazduit la adresa web personalizeazacadou.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client/Utilizator, prin care Clientul/Utilizatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, sau telefonic, intentia sa de a achizitiona Bunuri/Servicii si ii ofera toate informatiile necesare incheierii contractului la distanta.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu existent pe Site, care urmeaza a fi furnizate Clientului/Utilizatorului, ca urmare a contactului incheiat.
Campanie promotionala – un ansamblu de conditii de vanzare ale Bunurilor si/sau Serviciilor listate pe Site, stabilite de catre Vanzator, ce se pot referi, dar fara a fi limitat la, toate sau doar la un numar finit de Bunuri si/sau Servicii din cele existente pe Site, cu un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Client/Utilizator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Clientului/Utilizatorului.

Continut – se refera la:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Clientului/Utilizatorului de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator/prepus al Vanzatorului, Clientului/Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau preturile practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau preturile practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review si rating – modalitatea prin care Clientul/Utilizatorul isi exprima gradul de satisfactie fata de un produs. Ratingul se stabileste prin acordarea unui numar de stele de la unu la cinci, iar review-ul reprezinta o evaluare a bunului realizata in baza propriei experiente.

Termeni si conditii personalizeazacadou.ro – prezentul document, care defineste termenii de incheiere a Contractelor la Distanta prin intermediul personalizeazacadou.ro, si stabileste conditiile de incheiere, drepturile și obligațiile Vanzatorului și ale Clientului/Utilizatorului, in concordanta cu prevederile legale aplicabile.
Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis, cum ar fi, dar fara a se limita la, email, SMS, telefonic, continand informatii generale si specifice, cu privire la produse similare sau complementare celor cumparate, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cosul de cumparaturi”, precum si orice alte comunicari de natura comerciala.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre personalizeazacadou.ro, Clientului/Utilizatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Prevederi generale

personalizeazacadou.ro este detinut si administrat de societatea ALUMA BEST GROUP S.R.L.

Prezentul document se adreseaza tuturor persoanelor care acceseaza personalizeazacadou.ro sau incheie contracte la distanta prin intermediul acestuia.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro este voluntara, dar necesara pentru crearea Contului si/sau in scopul plasarii Comenzii de catre Client sau Utilizator, reprezentand o formalitate premergatoare incheierii Contractului la Distanta.

Navigarea in cadrul personalizeazacadou.ro, urmata de plasarea unei Comenzi, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa de catre orice Client sau Utilizator a Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro.

Site-ul poate fi folosit numai de catre persoanele care au implinit varsta de 18 ani.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul/Utilizatorul este de acord cu formele de comunicare (e-mail, telefon sau SMS) prin care Vanzatorul isi desfasoara activitatea.

Prezentul document, precum si celelalte informatii puse la dispozitia Clientului/Utilizatorului, de catre Vanzator pe Site, vor sta la baza Contractului la distanta, incheiat intre Client/Utilizator si Vanzator.

Toate preturile si tarifele aferente Bunurilor si Serviciilor mentionate in cuprinsul Site-ului sunt exprimate in lei.

Bunurile sunt livrate de Societate in cantitati necesare pentru consumul obisnuit. personalizeazacadou.ro isi rezerva dreptul de a fixa cantitatea maxima de Bunuri pe care o poate furniza Clientului si/sau Utilizatorului.

Crearea de Conturi multiple, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al Campaniilor Promotionale (i.e. plasarea unor Comenzi intr-un cuantum substantial, in scopul acumularii unor puncte de loialitate, dar care sunt anulate ulterior) este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. personalizeazacadou.ro isi rezerva dreptul de a suspenda Conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente Campaniilor Promotionale sau ofertelor in curs, de a anula Contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita la accesarea datelor Clientilor si/sau Utilizatorilor personalizeazacadou.ro, alterarea continutului platformei personalizeazacadou.ro, incercarea de afectare a performantelor serverelor care deservesc platforma personalizeazacadou.ro, deturnarea continutului livrarilor Bunurilor catre terti, etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Continutul, astfel cum este definit in Capitolul 1 DEFINTII, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini (statice sau dinamice) text, continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a personalizeazacadou.ro, avand rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Clientul/Utilizatorul nu are permisiunea de a distribui, publica, transfera catre terte parti, modifica si/sau altera, utiliza, expune sau include orice Continut in orice alt context decat cel original intentionat de personalizeazacadou.ro Includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al personalizeazacadou.ro asupra Continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, se poate realiza doar cu acordul expres, exprimat in scris de catre personalizeazacadou.ro.

Orice Continut la care Clientul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentelului document, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre personalizeazacadou.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea personalizeazacadou.ro cu referire la acel Continut.

Clientul/Utilizatorul poate utiliza sau copia Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, si doar in situatia in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

personalizeazacadou.ro poate oferi Clientului/Utilizatorului, la solicitarea expresa a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza un anumit continut al platformei personalizeazacadou.ro. Acest acord se aplica strict pentru Continutul/Continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor Continuturi, fara dreptul de a utiliza alte Continuturi ale platformei personalizeazacadou.ro.

Utilizarea in cadrul personalizeazacadou.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Societatea nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea Continutului platformei personalizeazacadou.ro.

Niciun Continut transmis catre Client/Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea personalizeazacadou.ro si/sau al angajatului/prepusului personalizeazacadou.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele Termeni si conditii sau prin intermediul unui acord de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Plasarea comenzilor

Clientul/Utilizatorul poate plasa Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, comanda urmand a fi finalizata prin efectuarea platii in una din modalitatile indicate pe Site.

Adaugarea unui Bun si/sau Serviciu in cosul de cumparaturi, nu atrage dupa sine rezervarea acestuia sau inregistrarea unei comenzi. O comanda este considerata inregistrata numai dupa finalizarea acesteia

Prin finalizarea Comenzii, Clientul/Utilizatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul/Utilizatorul isi da acordul ca Vanzatorul sa il poata contacta, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului/Utilizatorului.

 • Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client/Utilizator, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului/Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati agreat de personalizeazacadou.ro, in cazul platii online;
  datele furnizate de catre Client/Utilizator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Notificarea primita de catre Client/Utilizator, dupa efectuarea Comenzii are rol informativ si nu reprezinta acceptarea si confirmarea Comenzii.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a confirma telefonic comenzile primite. In situatia in care comanda nu poate fi confirmata telefonic, Vanzatorul va putea anula comanda fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Pentru motive intemeiate, Vanzatorul poate modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda.

Clientul/Utilizatorul va fi anuntat de indata cu privire la modificarile survenite, la numarul de telefon sau email-ul puse la dispozitia Vanzatorului, si daca este cazul i se va returna suma aferenta modificarii.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Client/Utilizator in momentul primirii de catre Client/Utilizator de la Vanzator, prin e-mail si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Oricarui Client/Utilizator ii este permis accesul in vederea plasarii de comenzi. Pentru motive intemeiate personalizeazacadou.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca activitatea sau conduita Clientului/Utilizatorului pe Site, sau actiunile si conduita ulterioare plasarii comenzii ar putea prejudicia in vreun fel personalizeazacadou.ro.

In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Utilizatorul se poate adresa Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate anterior.

In situatia unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, personalizeazacadou.ro isi rezerva dreptul de a solicita Clientilor/Utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / text etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

personalizeazacadou.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Bunuri si/sau Servicii care sunt afisate pe personalizeazacadou.ro ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru Bunurile si/sau Serviciile comandate.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta catre o terta parte, Servicii necesare in vederea onorarii Comenzii, cu informarea Clientului/Utilizatorului, nefiind necesar acordul Clientului/Utilizatorului. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client/Utilizator pentru indeplinirea tuturor obligatiilor ce deriva din Contractul la distanta.

Vanzatorul depune toate diligentele pentru a asigura disponibilitatea tuturor Bunurilor și Serviciilor necesare realizarii obiectul Contractului la Distanta. Daca livrarea Bunurilor si/sau Serviciilor nu este posibila din motive independente de personalizeazacadou.ro, Clientul/Utilizatorul are dreptul la rezolutiunea Contractului la Distanta si restituirea tuturor sumelor achitate, dupa caz. Clientul/Utilizatorul nu poate solicita plata unor prejudicii morale sau materiale.

Dreptul de proprietate asupra bunurilor se transfera dupa efectuarea platii din partea Clientului/Utilizatorului.

Clientul/Utilizatorul are posibilitatea de a plasa comenzi telefonice la numarul de telefon afisat pe Site.

Dreptul de retragere

Clientul/Utilizatorul are dreptul de a se retrage din Contract, respectiv sa returneze un Bun, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute de lege.

Termenul pentru exercitarea dreptului de retragere este de 14 zile si începe de la data la care Bunul a fost preluat de către Client/Utilizator sau de catre o parte terta desemnata de acesta, alta decât Curierul, iar in cazul unui Contract la Distanta care include mai multe Bunuri care sunt livrate separat, in loturi sau parti, de la intrarea in posesie a ultimului Bun, lot sau parte.

In cazul in care Clientul/Utilizatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va notifica Vanzatorul la adresa de e-mail contact@personalizeazacadou.ro.

Se recomanda ca notificarea transmisa sa contina date cu privire la numarul si data comenzii, bunurile returnate, date de contactare ale solicitantului, datele contului in care urmeaza sa fie virata suma aferenta returului, in cazul in care plata s-a facut ramburs.

In cazul in care Clientul/Utilizatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului de retragere, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit bunul returnat . In cazul in care Comanda a fost achitata, Vanzatorul are obligatia de a rambursa suma incasata in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Client/Utilizator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate cu card bancar, suma va fi restituita in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru Comenzile achitate in regim ramburs suma se va restitui in contul bancar transmis de
 • Client/Utilizator, care trebuie sa fie in RON.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai apropiata).

Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua sau, la solicitarea Clientului/Utilizatorului, vom reexpedia Bunul catre acesta, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Client/Utilizator.

Vanzatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării.

Vanzatorul nu va rambursa costurile de livrare în cazul în care Clientul/Utilizatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de Vanzator.

In cazul unui retur partial (cand doar o parte din bunurile dintr-o comanda sunt returnate) costurile de livrare nu sunt restituite.

Costul de livrare pentru returnarea Bunului/Bunurilor din Comanda este in sarcina Clientului/Utilizatorului. personalizeazacadou.ro nu va suporta costurile de livrare aferente exercitarii dreptului de retragere. Conform art. 14 alin. 2 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, Vanzatorul nu are obligatia de a suporta costurile aferente retragerii din Contract.

Returnarea Bunului/Bunurilor se va face prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Clientul/Utilizatorul are obligatia de a returna Bunurile, fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract.

Deoarece, in cazul vanzarilor la distanta Clientul/Utilizatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile inainte de incheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din acelasi motiv, Clientulului/Utilizatorului i se permite sa testeze si sa verifice Bunurile pe care le-a cumparat in masura in care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a Bunurilor.

Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a Bunurilor, Clientul/Utilizatorul trebuie sa le manipuleze si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real.

Clientul/Utilizatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii Bunurilor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Bunurilor.

In cazul in care Clientul/Utilizatorul isi exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat Bunurile intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a acestora, Clientul/Utilizatorul este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor.

Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) aflate in cutia Bunului precum si ambalajul original al acestuia fac parte integranta din Bun. Ca urmare, Clientul/Utilizatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalajul original nedeteriorat, protejat prin infoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat in cutie din carton (fara etichete lipite pe acesta, fara taieturi, rupturi etc.) si impreuna cu toate accesoriile acestuia.

Bunurile returnate ce prezinta urme de uzura (pete, zgarieturi, indoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, inlocuire a eventualelor piese deteriorate si aducere la o forma comerciala in vederea vanzarii ca produs la mana a doua. Valorea finala se stabileste in functie de valoarea pieselor ce trebuie inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit.

Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Bunurilor este in responsabilitatea Clientului/Utilizatorului. Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Client/Utilizator dupa receptionarea Bunurilor returnate.

In cazul in care Clientul/Utilizatorul a achizitionat mai multe Bunuri de acelasi fel si opteaza pentru a le returna pe toate, doar unul din Bunuri poate fi desigilat.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client/Utilizator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Utilizatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului/Utilizatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta de acest fapt sau de la data la care Clientul/Utilizatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Disponibilitatea unui Produs va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

 • Disponibil in stoc” – produsul se afla in stocul personalizeazacadou.ro
 • Stoc epuizat” – produsul nu se afla in stocul personalizeazacadou.ro

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele Bunuri/Servicii:

 • contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientul/Utilizatorul si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
 • furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Clientul/Utilizatorul sau personalizate in mod clar;
 • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Clientul/Utilizatorul;
 • furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • produsele de tip DIY – do it yourself (produse ce necesita asamblare sau vopsire), cum ar fi, dar fara a se limita la, picturi pe numere, puzzle-uri, kit-uri de constructie roboti, nu mai pot fi returnate dupa ce s-a inceput pictarea sau au fost desfacute. Picturile pe numere pot fi returnate doar daca panza este intacta, nevopsita. Puzzle-urile, kiturile de constructie roboti pot fi returnate doar daca ambalajul nu a fost deschis.

Confidențialitate

personalizeazacadou.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Client/Utilizator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. personalizeazacadou.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Scrierea de review-uri, comentarii, întrebări și răspunsuri

Review-urile transmise se pot referi doar la caracteristicile si modul de folosire al unui bun/serviciu. In momentul transmiterii unui review, Clientul/Utilizatorul se obliga sa respecte urmatoarele conditii:

 • review-ul trebuie sa faca referire doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit bun sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri care sa contina materiale de natura publicitara;
 • sa nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului afisate pe Site.

In momentul transmiterii unui Review, Clientii/Utilizatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Clientul/Utilizatorul va adauga si un Rating relevant pentru bunul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului.

Clientii/Utilizatorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

 • fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;
 • fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientarii sexuale sau politice;
 • fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;
 • fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

Cand un Review este semnalat de catre un Client/Utilizator ca avand un continut neadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termenii si Conditiile Site-ului. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Clientului/Utilizatorului de a inscrie Review-uri.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu publica review-urile care nu respecta conditiile stipulate in prezentul document.

Comunicări comerciale și newsletter

Clientul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si specifice, inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

 • accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; sau prin
 • contactarea personalizeazacadou.ro la adresa de email: contact@personalizeazacadou.ro.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terti si nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea personalizeazacadou.ro la adresa de email: contact@personalizeazacadou.ro.

Plată și facturare

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului personalizeazacadou.ro sunt exprimate in lei, conform legislatiei in vigoare.
Vanzatorul pune la dispozitia Clientului/Utilizatorului, in principal, urmatoarele metode de plata:

 • numerar, in sistem ramburs, plata Pretului fiind efectuata direct la Curier în momentul primirii coletului aferent Comenzii plasate de Client/Utilizator;
 • plata cu carduri de plată prin intermediul serviciilor autorizate în cadrul personalizeazacadou.roș;
 • plata prin transfer bancar in contul mentionat de personalizeazacadou.ro.

Metodele de plată actuale sunt specificate în cadrul personalizeazacadou.ro în pagina de Checkout, secțiunea „Alege metoda de plata”.

În cazul în care Clientul/Utilizatorul alege să plătească ramburs la primirea/ridicarea coletului, acesta este obligat să efectueze plata la primirea/ridicarea coletului, in caz contrar acesta nu ii va fi livrat de Curier.

Refuzul primirii coletului duce la rezolutiunea Contractului la Distanta si descarca Vanzatorul de obligatia unei noi livrari a Produsului respectiv.

Datele cardului de plata al Clientului/Utilizatorului nu vor fi accesibile personalizeazacadou.ro si nici nu vor fi stocate de catre Societate sau de catre procesatorul de plati integrat in platforma personalizeazacadou.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului folosit de Client/Utilizator la perfectarea Tranzactiei, despre a carei identitate Clientul/Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

In cadrul personalizeazacadou.ro, entitatea autorizata sa presteze servicii de procesare de plati este NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., o societate organizata in baza legii romane, avand sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, 020335, inregistrata la Registrul Comerțului cu numărul J40/12763/2020, cod unic de inregistrare RO43131360.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul/Utilizatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe personalizeazacadou.ro si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in Cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Client/Utilizator o factura pentru Bunurile si/sau Serviciile livrate, obligatia Clientului/Utilizatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul va transmite Clientului/Utilizatorului factura aferenta Comenzii exclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Client/Utilizator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Clientului/Utilizatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Clientul/Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client/Utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON, sau orice alte comisioane. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul/Utilizatorul.

Transport

Livrarea produselor comandate de pe site-ul personalizeazacadou.ro se va face prin servicii de curierat rapid sau prin curieri proprii. Costurile de livrare nu sunt incluse in pretul Bunurilor si/sau Serviciilor, vor fi intotdeauna afisate pe Site si pot varia in functie de valoarea comenzii, greutatea coletului, modalitatea de plata sau adresa de livrare.

Livrarea comenzilor se va face in maxim 7 de zile de la plasarea comenzii. In situatia in care Vanzatorul nu va efectua livrarea in acest termen, se obliga ca in termen de 48 de ore de cand a luat cunostiinta de imposibilitatea de executare a obligatiei de livrare in termenul stipulat anterior, sa informeze Clientul/Utilizatorul cu privire la acest fapt. Clientul/Utilizatorul are posibilitatea de a renunta in scris la comanda efectuata, iar in situatia in care a fost achitata anterior livrarii, personalizeazacadou.ro se obliga sa restituie sumele incasate in termen de cel mult 48 de ore.

In cazul in care Vanzatorul nu si-a îndeplinit obligația de a livra Bunurile si/sau Serviciile în momentul convenit cu Clientul/Utilizatorul sau în termenul de 7 de zile mentionat anterior, Clientul/Utilizatorul are posibilitatea de a ii solicita Vanzatorului să efectueze livrarea într-un termen suplimentar, corespunzător circumstanțelor.

Clientul/Utilizatorul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar in care Curierul il anunta ca livreaza Comanda, in caz contrar urmand a suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar in care se livreaza Comanda va putea fi modificat doar cu acordul Curierului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Toate coletele sunt expediate in stare perfecta. In situatia in care la momentul livrarii coletul prezinta urme evidente de deteriorare (cutie lovita, cutie uda, ambalaj deteriorat), indiferent daca il acceptati sau il refuzati, va trebui sa incheiati un proces verbal impreuna cu agentul care a efectuat livrarea, în care sa mentionati neconformitatile coletului. Ulterior, va rugam sa ne contactati in termen de maxim 24 de ore la adresa contact@personalizeazacadou.ro si sa ne oferiti mai multe informatii. In lipsa procesului verbal, riscul deteriorarii produselor este in sarcina destinatarului.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Campanii promoționale

Codurile promotionale oferite de personalizeazacadou.ro in cadrul oricaror Campanii Promotionale sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului sau in regulamentul Campaniei Promotionale, cu exceptia cazului in care este specificat altfel.

Pentru Bunurile si/sau Serviciile care nu fac parte din Campania Promotionala , nu se pot aplica coduri promotionale, acestea fiind achizitionate la pretul afisat pe personalizeazacadou.ro.

Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii in cadrul personalizeazacadou.ro, neputand fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Pentru eligibilitatea la o Campanie Promotionala nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Campaniile Promotionale care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul/Utilizatorul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv, exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa contact@personalizeazacadou.ro, in care sa precizeze numarul de Comanda, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional.

Promotiile care sunt in derulare pe personalizeazacadou.ro nu pot fi cumulate intre ele, cu exceptia cazului in care se specifica altfel. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe personalizeazacadou.ro, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in Campania Promotionala. Anumite Campanii Promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare, acest lucru fiind specificat in regulamentul campaniei respective.

personalizeazacadou.ro stabileste unilateral regulile Campaniilor Promotionale si ale concursurilor pe care le organizeaza pe personalizeazacadou.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe platforma personalizeazacadou.ro, sau pe paginile de social media administrate de personalizeazacadou.ro. Beneficiile Campaniilor Promotionale sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile aplicabile, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. personalizeazacadou.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a Bunurilor pentru intreaga perioada de promotie.

Voucherul este un document electronic constand intr-un cod sau cupon promotional, de o anumita valoare, specificata in codul sau cuponul promotional si utilizat in vederea achizitionarii unui Bun si/sau Serviciu la un pret diminuat cu valoarea voucherului respectiv.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Clientul/Utilizatorul este responsabil sa verifice cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher, astfel incat reducerea sa poata fi acordata.

Taxele de transport se aplica Bunurilor si/sau Serviciilor, dupa caz, daca in Campaniile Promotionale si regulamente nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher, pentru a fi aplicabil, impune o anumita valoare minima de achizitie a unor Bunuri si sau Servicii, taxele de transport se aplica de asemenea si acestor Bunuri si/sau servicii, ulterior aplicarii voucherului. Un voucher nu se poate utilizat pentru a plati taxele, tarifele de livrare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.

Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite in cadrul personalizeazacadou.ro.

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule. Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.

Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate in acesti Termeni si Conditii personalizeazacadou.ro, sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere, iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

Orice Campanie Promotionala la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica, identificata ca si Client/Utilizator.

Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in e-mailul de oferire a voucherului sau cum se precizeaza in fiecare Campanie Promotionala/oferta in parte. personalizeazacadou.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a Clientilor/Utilizatorilor.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

Voucherul se aplica numai Bunurilor si sau Serviciilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in Campania Promotionala. Produsele care sunt excluse din Campaniile Promotionale sunt comunicate in regulamentele aferente acestora sau in termenii si conditiile ofertelor speciale.

In cazul Comenzilor care contin mai multe Bunuri si/sau Servicii, valoarea voucherului de reducere va fi alocata conform prevederilor fiecarei Campanii Promotionale.

Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia, ca reducere la Comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o Comanda deja plasata.

In cazul in care o Comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe Bunuri si/sau Servicii este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte Bunuri si/sau Servicii ramase in Comanda, daca valoarea Comenzii nu respecta conditiile Campaniei Promotionale. personalizeazacadou.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru Bunurile si/sau serviciile anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o Comanda cu produse multiple. Clientului/Utilizatorului i se va restitui suma achitata de acesta pentru Bunuri si/sau Servicii.

In cazul unei Campanii Promotionale organizate in cadrul personalizeazacadou.ro, Vanzatorul, in calitate de organizator, isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a retrage Campania Promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a Clientilor/Utilizatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul Campaniei Promotionale respective, in perioada desfasurarii acesteia, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Orice promotie la care se ofera Bunuri si/sau Servicii cadou se limiteaza la un Bun si/sau Serviciu cadou oferit in perioada de Campanie Promotionala per persoana fizica sau juridica (identificat ca si Client/Utilizator), indiferent de numarul Comenzilor inregistrate de catre o persoana fizica sau juridica in perioada in care Campania Promotionala este in curs de desfasurare.

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, personalizeazacadou.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula Comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

De asemenea, daca o Comanda la care s-a oferit un Bun cadou este respinsa sau returnata integral, Clientul/Utilizatorul este obligat sa returneze si Bunul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si nedesigilat.

Garanții și reclamații cu privire la produsele comercializate

Toate Bunurile comercializate de catre personalizeazacadou.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsul beneficiaza de garantie in urmatoarele conditii:

 • Clientul/Utilizatorul a achizitionat Bunul de la personalizeazacadou.ro;
 • Clientul/Utilizatorul a respectat instructiunile de folosire si intretinere ale Bunului, acesta fiind utilizat conform instructiunilor impuse de producator sau distribuitor;
 • Clientul/Utilizatorul a pastrat certificatul de garantie si/sau documentul fiscal care atesta achizitionarea Bunului.

Cauze de pierdere a garantiei:

 • avarii/deteriorari mecanice ale Bunului, sau modificari fizice neautorizate ale acestuia.
 • defectarea Bunului, ocazionata de nerespectarea instructiunilor de utilizare, intretinere, transport, manipulare si instalare ale acestuia, prevazute in manualul de utilizare.
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea Bunului sau deteriorarea marcajului cu modelul si seria acestuia.
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare sau la descarcari electrice a Bunului, modificari sau
 • instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne ale produsului, generate de socurile rezultate in urma manipularii necorespunzatoare a acestuia.

Vânzătorul este obligat să livreze Clientului/Utilizatorului Bunuri conforme si care sunt in concordanta cu Contractul la Distanta.

 • Se consideră că Bunurile sunt în conformitate cu Contractul la Distanta, dacă:
  Corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de același tip.
  Prezintă parametri de calitate și performanțe normale, la care Clientul/Utilizatorul se poate aștepta în mod rezonabil, data fiind natura Bunului.

In cazul in care Produsele prezinta un defect la livrare, partile Contractului la Distanta pot conveni cu privire la o compensatie pe care Vanzatorul sa o acorde Clientului/Utilizatorului, sub forma unui voucher.

Orice reclamatie cu privire la Bunurile livrate va fi facuta in scris si transmisa prin email, la adresa contact@personalizeazacadou.ro. Pentru solutionarea cat mai rapida a reclamatiei, aceasta va contine:

 • Obiectul reclamatiei, Clientul/Utilizatorul va oferi informatii cu privire la defectele Bunului si data constatarii acestora
 • Solicitarea Clientului/Utilizatorului cu privire la Bunul neconform
 • Datele de contact ale solicitantului, numarul si data comenzii

Solutionarea reclamatiilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la data receptionarii acestora.

Exonerarea de răspundere

Vanzatorul nu poate fi tinut raspunzator pentru daune de orice fel pe care Clientul/Utilizatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricareia din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si/sau Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/ Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenii si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabil Clientilor/Utilizatorilor de la momentul publicarii pe Site. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si detaliile Bunurilor prezentate pe platforma personalizeazacadou.ro, acestea fiind puse la dispozitia personalizeazacadou.ro de catre furnizori.

Societatea, in calitate de organizator al Campaniilor Promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile codului sau utilizarile neautorizate ale voucherului Campaniei Promotionale in cauza, nu este responsabila pentru voucherele falsificate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in Campania Promotionala respectiva.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar personalizeazacadou.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

personalizeazacadou.ro nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro.
Societatea nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii platformei personalizeazacadou.ro, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe platforma personalizeazacadou.ro.
În fiecare caz privind stabilirea răspunderii Vânzătorului, a angajaților săi, a reprezentanților autorizați, colaboratorilor si/sau prepusilor sai, răspunderea față de Consumator, indiferent de temeiul său juridic, este limitată la valoarea Prețului din Contractul la Distanta.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

personalizeazacadou.ro colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul platformei personalizeazacadou.ro conform Politicii privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in cadrul personalizeazacadou.ro.

Consimtamantul pentru primirea de Comunicari Comerciale se manifesta de Client si/sau Utilizator conform Politicii privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, disponibila pe personalizeazacadou.ro.

Detalii cu privire la prelucrarea datelor in vederea transmiterii de Comunicari Comerciale privind Bunurile si/sau Serviciile comercializate, inclusiv conditiile de dezabonare, se gasesc in Politica privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in cadrul personalizeazacadou.ro.

Vezi Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, care face parte integranta din prezentul document.

Folosirea Cookie-urilor

Vezi Politica cookie-uri, care face parte din prezentul document.

Forta majoră

Niciuna din partile Contractului la Distanta nu raspunde de neexecutarea la termen – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza Contractului la Distanta, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de forta majora. In sensul prezentului articol, forta majora reprezinta un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, care nu se datoreaza intentiei sau culpei acestora, intervenit dupa intrarea in vigoare a Contractului la Distanta si care impiedica partile contractante sa-si execute, total sau partial, obligatiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, miscarile sociale, incendiile, inundatiile sau orice alte calamitati naturale sau restrictii aparute ca urmare a unei carantine sau a unui embargo, enumerarea neavand un caracter limitativ, ci enuntiativ. Conflictele de munca nu reprezinta forta majora. Nu este considerat caz de forta majora un eveniment asemanator celor de mai sus care, fara a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligatiilor oricareia dintre parti.

Partea care invoca evenimentul de forta majora este obligata sa notifice cealalta parte in termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului si sa furnizeze inauntrul acestui termen dovezi necesare in acest sens. De asemenea, partea care a invocat forta majora este obligata sa informeze cealalta parte cu privire la incetarea cazului de forta majora. In situatia in care nu se face notificarea, partea care invoca aparitia evenimentului de forta majora va raspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificarii cu privire la producerea/incetarea cazului de forta majora.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forta majora nu inceteaza, fiecare parte a Contractului la Distanta va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului la Distanta, fara ca vreuna din parti sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Dispoziții finale

Nulitatea oricarei clauze a Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro, partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze ale Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro. Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, in masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce a fost intentionat sau, urmarind conceptia si exprimarea Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro, se obtine ceea ce se intentioneaza dupa avizarea despre clauza lipsa sau inoperanta.

Prevederile Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro se completeaza cu dispozitiile legale incidente.

Conținutul Termenilor si Conditiilor personalizeazacadou.ro este pus la dispozitia Clientilor/Utilizatorilor in mod gratuit pe site-ul personalizeazacadou.ro.

Shopping Cart
Scroll to Top